Handelsbetingelser

Betaling og hvad omfatter prisen:
– Der er mulighed for bankoverførelse, eller betaling via MobilePay – vi har ingen betalingsgebyr.
Vær opmærksom på, at du ved bankoverførelsel ikke er beskyttet af bankernes indsigelsesordning.
– Prisen, som du ser ved den enkelte vare, er i danske kroner inklusiv moms.

Billeder & videoer:
Vi gør opmærksom på at vi bruger modelbilleder og videoer af vores produkter. Vi tager forbehold for, at der kan være afvigelser fra modelbilledet eller videoen i forhold til det virkelige produkts udseende og indhold.

Forsendelse:
– Vi sender kun indenlands. Vi sender ikke til Færøerne og Grønland.
– Emballage: Vi sender altid vores produkter forsvarligt indpakket.
– Vi afsender ordre flere gange om ugen i hverdagene, dog tidligst efter betaling er registret.
– Ønsker køber at ændre forsendelsesadresse, som køber har oplyst Frederikshavn Bryghus, skal Frederikshavn Bryghus kontaktes skriftligt på shop@frederikshavnbryghus.dk – Er pakken afsendt, vil Frederikshavn Bryghus opkræve et forsendelsesgebyr til at dække forsendelsesomkostninger for endnu en forsendelse. Prisen vil blive fastsat ud fra billigste fragtmetode og skal forud betales før varen sendes igen.
– Adressen brugt til forsendelse er faktureringsadressen eller alternativ forsendelsesadresse, som du har oplyst Frederikshavn Bryghus ved bestilling. Afhenter du ikke pakken, har du oplyst en forkert adresse eller eksisterer adressen ikke, så pakken kommer retur til Frederikshavn Bryghus, er det købers ansvar at kontakte Frederikshavn Bryghus for en ny forsendelse. En ny forsendelse vil ske på købers regning og skal forud betales, før endnu afsendelse vil finde sted. Prisen vil blive fastsat ud fra billigste fragtmetode.

Fortrydelsesret:
Når du køber en vare på Frederikshavn Bryghus, har du altid 14 dages frist til at fortryde købet regnet fra den dato, hvor du modtager varen ifølge reglerne herom i loven omkring E-handel.

For at benytte dig af fortrydelsesretten skal du skrive til shop@frederikshavnbryghus.dk Vi skal have din bekræftelse senest 14 dage efter din modtagelse af varen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelse om dette. Du skal selv betale for returforsendelsen og må for eksempel ikke sende varen pr. efterkrav. Vi anbefaler, at du returnerer pakken på samme måde, som Frederikshavn Bryghus brugte, da vi sendte den til dig. Vi bruger sædvanligvis Post Nord eller GLS, så det bør du altså også gøre.

Du skal sende varen retur til Frederikshavn Bryghus uden unødvendig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om, at du vil fortryde købet. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Det anbefales, at du ved varens returnering ved hjælp af postkvittering eller lignende sikrer dig bevis for returneringen. Ved returneringen er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varens levering fra forsendelsestidspunktet.

Varens stand, når du sender den retur:
Varen skal returneres i original emballage og uden skader på selve varen eller emballagen. Manglende original emballage, eller beskadelse af denne, kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original og uskadt emballage. Påføres der skader under transport, så er det en sag mellem køber og fragtfirma.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til Frederikshavn Bryghus tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig på det gældende køb der fortrydes, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved oprindelig transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Frederikshavn Bryghus
Knivholtvej 17C
9900 Frederikshavn

Fortrydelsesblanket findes her

Reklamation:
Drikkevarer er ikke omfattet af 24 måneders reklamationsret. Hvis du mener, at produktet har en mangel, så tilbyder vi dog alligevel en reklamationsret inden for 14 dage fra modtagelsen. Reklamationen skal godkendes af Frederikshavn Bryghus, inden der kan blive tale om en returnering. Ved reklamation bedes du derfor kontakte Frederikshavn Bryghus og angive årsag til den ønskede reklamation.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger i forbindelse med returneringen. Køber betaler den oprindelige fragt og forpligter sig til at vælge den billigste, men forsvarlig, fragtmetode. Hvis reklamationen godkendes refunderes fragtprisen. Køber må ikke indsende et produkt til Frederikshavn Bryghus uden at have aftalt det først.

Frederikshavn Bryghus følger naturligvis reglerne i købeloven.

Frederikshavn Bryghus A/S
ATT: Reklamation (bestillingsnr)
Knivholtvej 17C
9900 Frederikshavn

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Vi anbefaler, at du kontakter os for fremsendelse af et gratis fragtlabel.

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til shop@frederikshavnbryghus.dk. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til klagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Der er i 2016 februar blevet en aktiv klagemulighed via EU, du kan læse mere her: www.ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os på Frederikshavn Bryghus, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registeringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registeres hos Frederikshavn Bryghus og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Personer ansat hos Frederikshavn Bryghus har adgang til de oplysninger, der registeres om dig. Den dataansvarlige på Frederikshavn Bryghus er René Rittig.

Oplysninger afgivet til Frederikshavn Bryghus videregives eller sælges på ingen måde til unødig tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. For at kunne fragte dine varer, så sendes de nødvendige oplysninger til fragtfirmaet.

Som registreret hos Frederikshavn Bryghus har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse rettes til shop@frederikshavnbryghus.dk

Ejer:
Frederikshavn Bryghus A/S
Knivholtvej 17C
9900 Frederikshavn
CVR nummer: 38868071

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0